Lidt om mig

Mit navn er Tina Krøll-Kling Nicolaisen Larsen.

Jeg bor i Greve sammen med min mand og 2 af vores drenge, den ældste er flyttet hjemmefra.

Jeg er uddannet Certificeret 3p-coach, hos 3P Skolen ved Natasha Swerdloff, og har siden 2022 haft en til en samtaler online.

Jeg har altid været nysgerrig på, hvordan vores sind fungerer. Hvorfor kan nogen ”klare mosten” mens andre ikke kan?

I efteråret 2020 stødte jeg på forståelsen af De Tre Principper, eller indefra-og ud forståelsen, som det også bliver kaldt. Her blev jeg bevidst om at vi lever i en tankeskabt virkelighed. vi oplever ikke verden som den er, men som vi tænker om den.

Vores ressourcer ser derfor forskellige ud, ud fra hvilke tanker vi har om os selv. Men bag tankerne har vi altid intakt metal sundhed. Vi er ikke tankerne som kommer og går, vi er den som oplever tankerne. Det fantastiske ved det er, at vi ikke er ofre for vores omstændigheder. Omstændigheder føles ikke på nogen bestemt måde, heller ikke hvis du mister nogen, bliver fyret, skal flytte eller hvad end kan opleve gennem livet.

Når vi bl.a. oplever stress, angst eller depression, er det et udtryk for at vi er på vej i den gale retning. Det er mental sundhed i forklædning, et tegn på at vi skal stoppe op. Man kan sammenligne det med at lægge hånden på en varm kogeplade, når vi mærker smerten, flytter vi intuitivt hånden.

Desværre er det ikke tilfældet, når vi mærker mental smerte. Her tror vi, at vi er nødt til at tænke mere på det, og i nogle tilfælde så meget, at vi holder os selv fanget i angste tanker. Det er en uskyldig misforståelse og ved at lære hvad tanker er, og hvad de ikke er, kan vi komme tilbage til os selv og vores mentale sundhed.

Det er utrolig hjælpsomt for mine klienter at få øje på, at der ikke er noget de er nødt til at gøre for at ”blive” okay. De oplever i større grad, at de allerede er okay, lige nu, trods omstændigheder nu og i fortiden.